Search
Hrvatska
Održan 9. Obiteljski dan Ericssona Nikole Tesle 
Vedro i veselo

Gotovo 2000 zaposlenika, umirovljenika i članova njihovih obitelji družilo se na 9-tom Obiteljskom danu kompanije Ericsson Nikola Tesla u subotu, 8. rujna na Jarunskom jezeru. Tradicionalno ugodna atmosfera, niz sportsko-rekreativnih aktivnosti i bogata tombola, upotpunjeni su ove godine i brojnim novim sadržajima.


Na glavnu pozornicu izašli su odlični bendovi zaposlenika Ericssona Nikole Tesle, a raspoloženje je posebno podigao nastup "ETK Big Banda" kojem su svi članovi djelatnici kompanije. Za dodatno "podizanje temperature" pobrinuli su se Neno Belan i Fiumensi te legendarni Marijan Ban. Mlađi članovi obitelji posebno su se razveselili nastupu Luke Vidovića u maloj školi magije, školi jahanja, kao i dječjoj igraonici dok su roditelji uvježbavali korake u školi plesa.


Dobra zabava i odlični rezultati ostvareni su na sportskim terenima te u pojedinačnim i timskim igrama. Za bogatu tombolu pobrinuli su se brojni sponzori, a glavnu je nagradu, tradicionalno, na pozornici uručila predsjednica kompanije. Već uobičajeno, pokazali smo i ekološku osviještenost i brigu o zdravlju, a dio bogatog programa i dobre zabave pogledajte na fotografijama.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle