Search
Hrvatska
Održan novi specijalizirani studentski sajam poslova  
Ericsson Nikola Tesla na sajmu „BEST Company Day“

"BEST Company Day" novi specijalizirani studentski sajam poslova, u organizaciji studentske udruge BEST, održan je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva  u utorak,  22. svibnja. Sajam je okupio deset uglednih hrvatskih poslodavaca, među kojima je bila i naša kompanija.

 

Bila je to prilika za razmjenu informacija i bolje upoznavanje studenata i budućih poslodavaca. Studenti su se upoznali s trendovima na tržištu rada i saznali više o vodećim tehnološkim tvrtkama koje trebaju kvalitetne, visoko školovane stručnjake iz područja suvremenih tehnologija. Za poslodavce bile je to šanse da se predstave mladim i ambicioznim ljudima koji će uskoro krenuti u potragu za atraktivnim radnim mjestima.

 

Ericsson Nikola Tesla zbog širenja regionalnih i globalnih odgovornosti te povećanog opsega poslova već duže vrijeme ime povećane potrebe za mladim, talentiranim i visoko obrazovanim kadrovima, pa je nastup na Sajmu iskorišten da se privuče pažnja studenta završnih godina FER-a.


Mogućnost zapošljavanja, poslovni izazovi, napredak u karijeri, mogućnost internacionalne karijere te radno okruženje teme su o kojima su studenti, tijekom cijelog dana, mogli direktno komunicirati s linijskim menadžerima na ETK info štandu.

 

U popodnevnom terminu u Sivoj vijećnici fakulteta održan je ETK Case Study na kojem je  osnovne informacije o kompaniji te odjelu Sistemske integracije studentima predstavio Damir Bušić, direktor Sistemske integracije. Bio je to dobar uvod u drugi dio, kada je Grgo Miočić, menadžer za podršku prodaji predstavio studentima najvažnije projekte u području Sistemske integracije te njihove osnovne karakteristike i specifičnosti.

 

Interes studenata za našu kompaniju, kao potencijalnog poslodavca, bio je velik, pa je petnaestak minuta rezerviranih za pitanja i odgovore bilo prekratko vrijeme da bi svi znatiželjni dobili priliku.

 

Kompanijske komunikacije