Search
Hrvatska
Stipendiranje 
Ericsson Nikola Tesla dodjeljuje stipendije studentima FER-a i FESB-a

Ericsson Nikola Tesla uspješna je hrvatska kompanija  koja zapošljava gotovo 1500 visokoobrazovanih stručnjaka.  Intelektualni kapital najveća je vrijednost kompanije te predstavlja trajnu i komparativna prednost  u tržišnom natjecanju.  Stoga, jedan od strateških poslovnih ciljeva kompanije jest biti jedan od odabranih poslodavaca u zemlji pa zato kompanija  posebnu pažnju posvećuje planiranju razvoja ljudskih potencijala te privlačenju i zadržavanju visokoobrazovanih stručnjaka koji mogu ostvariti složene zadaće u sklopu novoga svijeta telekomunikacija.

U želji da osigura kvalitetne kadrove i za budućnost kompanija je odlučila dodijeliti dvadeset stipendija redovnim studentima završnih studijskih godina Fakulteta za elektrotehniku i računarstva u Zagrebu te Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Stipendisti će se moći tijekom studiranja upoznati s praktičnom primjenom teoretskog znanja u poslovnim procesima. Ovisno o interesu i potrebama mogu odabrati i područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada, seminarskih radova uz stručnu pomoć i mentorstvo.

Svaki stipendist Ericssona Nikole Tesle imat će jedinstvenu priliku za rad u ICT industriji te za upoznavanje procesa razvoja suvremenih tehnologija. Radno iskustvo u Ericssonu Nikoli Tesli obogatit će  znanje stečeno na fakultetu te otvoriti nove mogućnosti za ostvarenje karijere u ICT industriji.

Stipendiranjem mladih stručnjaka, Ericsson Nikola Tesla kao društveno odgovorna kompanija, daje novi poticaj stvaranju društva znanja u Hrvatskoj.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle