Search
Hrvatska
Suradnja Ericssona i CNN-a 
‘Just Imagine’

Ericsson sponzorira novu seriju 'Just Imagine' poznate globalne medijske kuće CNN International, objavljeno je u zajedničkom priopćenju obje kompanije. Serija se sastoji od šest jednosatnih epizoda u kojima šest svjetski značajnih vizionara predstavlja svoje viđenje budućnosti.

 

Epizode istražuju mogućnosti sutrašnjice, otkrivaju kako će život izgledati u bliskoj budućnosti u različitim područjima: od "online" zajednica do urbanizacije i nano tehnologije. Serija kulminira polusatnim dokumentarcem u kojem svih šest vizionara zajednički predstavljaju sliku naše budućnosti. 'Just Imagine' je stvoren sa željom da potakne diskusiju o ovoj temi među brojnom globalnom CNN-ovom publikom.

 

Ericssonovo sponzorstvo obuhvaća prikazivanje serije na CNN-ovoj TV mreži, kao i na web stranicama posvećenim ovoj temi (www.cnn.com/justimagine) To je ujedno i nadogradnja šireg partnerskog odnosa između Ericsson i Turnera, koji Ericssonovu tehnologiju i stručnost koristi za uvođenje nove CNN-ove mobilne usluge (http://cnnmobile.com) širom Europe, Srednjeg istoka, Afrike i Latinske Amerike.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle