Search
Hrvatska
Suradnja Ericssona i Texas Instrumentsa 
Zajednički razvoj inovativnih 3G rješenja za mobilne uređaje

Ericsson i Texas Instruments objavili su stratešku suradnju u području razvoja rješenja prilagođenih 3G uređajima s otvorenim operativnim sustavima.

Tehnološka rješenja ovih dviju kompanija kombinirat će malene i po snazi učinkovite 3G modeme Ericsson Mobile Platforms s OMAP™ aplikacijskim procesorima visokih performansi koje proizvodi Texas Instruments. Ovo će osigurati podršku glavnim otvorenim operativnim sustavima što će otvoriti put nizu aplikacija i usluga. Ova suradnja omogućit će proizvođačima terminala da ponude napredne mobilne uređaje na otvorenim operativnim sustavima u području high-end uređaja, ali isto tako i u brzorastućem segmentu terminala srednje klase.

Time se stvara preduvjet za atraktivne multimedijske usluge za koje korisnici širom svijeta pokazuju sve veće zanimanje. Ova rješenja će proizvođačima terminala i operatorima ponuditi robusnu i fleksibilnu arhitekturu što će omogućiti lakšu isporuku i upravljanje uslugama i sadržajem te diferencijaciju proizvoda na način atraktivnih i prilagodljivih korisničkih sučelja, jednostavnih za korištenje. Ovo će dovesti i do manje složenosti uređaja, kao i manjih investicija i bržeg izlaska na tržište proizvođača terminala.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle