Search
Hrvatska
Novi ugovor Ericssona i Elise 
Upravljane usluge za veću konkurentnost

Ericsson i finski operator Elisa, najveći davatelj komunikacijskih usluga tvrtkama u Finskoj, potpisali su novi ugovor o upravljanim uslugama. Prema njemu će Ericsson upravljati i razvijati Elisinu infrastrukturu koja se sastoji od opreme različitih isporučitelja, a služi za upravljanje komunikacijskim sustavima njihovih kupaca iz poslovnog svijeta.

 

Ericsson će biti odgovoran za daljinsko održavanje i upravljanje promjenama u klasičnim i IP centralama koje koriste Elisini klijenti. Ugovor obuhvaća i dio usluga na terenu u finskoj regiji Uusimaa.
 
Ugovor će dovesti do poboljšanja učinkovitosti ovoga operatora te osnažiti Ericssonovu suradnju s Elisom u području prodaje komunikacijskih poslovnih sustava.

Dio ugovora predstavlja i prelazak 56 Elisinih zaposlenika u Ericsson, čime se dodatno povećavaju Ericssonove kompetencije u području usluga u Finskoj, ali i globalno.

Ericssonove upravljane usluge omogućavaju operatorima i poduzećima veću konkurentnost, učinkovitiji rad mreža, kraće vrijeme potrebno za izlazak na tržište pri lansiranju novih usluga i tehnologija te optimalnu kvalitetu usluge.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle