Search
Hrvatska
Novi ugovor korporacije Ericsson 
Španjolska Telefónica izabrala rješenje za mobilnu TV

Ericsson će španjolskom operatoru isporučiti rješenje za TV program putem mobilne mreže. Usluga će krajnjim korisnicima omogućiti jednostavni pristup atraktivnim TV programima, kao i drugim sadržajima putem mobilne mreže. Telefónicini će korisnici tako imati na raspolaganju najbrži birač kanala, što odabiranje kanala mobilne TV čini iznimno jednostavnim; svega jedan klik dovoljan je za promjenu kanala.

 

Interes korisnika za mobilnom TV raste, a isporučitelji sadržaja počeli su stvarati sadržaj prilagođen ovome formatu te nude i interaktivnost koju je moguće ostvarivati putem mobilnog telefona. Ericssonova uloga vodećeg integratora, u ovom će poslu uključivati isporuku cjelovitog rješenja za mobilnu TV i video sadržaje te razvoj, izvedbu i integraciju naprednih mobilnih TV funkcionalnosti, inicijalno namijenjenih rezidencijalnim korisnicima.


Svake godine Ericsson je uključen u preko 1000 projekata iz područja sistemske integracije, u okolinama s više isporučitelja i tehnologija, prema najrazličitijim zahtjevima operatora i poslovnih sustava. Ericssonova ekspertiza u sistemskoj integraciji očituje se u više područja; multimedijskim uslugama, servisnim mrežama, telecom managementu, paketskim mrežama za prijenos podataka, višemedijskom podsustavu zasnovanom na Internet protokolu (IMS) i satelitskim komunikacijama.
Više o mobilnoj TV može se naći na www.ericsson.com/ericsson/press/facts_figures/doc/mobiletv.pdf.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle