Search
Hrvatska
Strateški ugovor 
Ericssonove upravljane usluge za britanski T-Mobile

Ericsson i T-Mobile UK, dio Deutsche Telekoma, potpisali su petogodišnji ugovor o upravljanim uslugama. Time će se postići modernizacija mreže ovoga operatora uz cjeloviti niz profesionalnih usluga.

 

Ovaj strateški važan ugovor sadrži modernizaciju infrastrukture, terenski rad te upravljanje rezervnim dijelovima raznih proizvođača. Očekuje se da će T-Mobile UK smanjiti troškove rada uz zadržavanje visoke razine kvalitete telekomunikacijskih usluga te ojačati kompanijsku platformu za rast zadovoljstva svojih korisnika. S obzirom da će 190 zaposlenika britanskog T-Mobilea temeljem ovoga ugovora prijeći u Ericsson, to će značiti daljnje jačanje Ericssonove servisne organizacije kao i sposobnosti za pružanje upravljanih usluga.

 

Ericsson je najveća svjetska telekomunikacijska kompanija u području usluga s oko 28.000 stručnjaka u ovome području u više od 140 zemalja svijeta. Ova korporacija podržava mreže s ukupnim brojem od preko jedne milijarde pretplatnika širom svijeta.

O Ericssonovoj ulozi u upravljanim uslugama

Ericssonova ponuda u području upravljanih usluga uključuje široki raspon najsuvremenijih usluga, od dizajna, izgradnje, rada i svakodnevnog upravljanja klijentovom mrežom, do hostinga servisnih aplikacija i sadržaja kao i osiguravanja pokrivenosti mreže i kapaciteta na zahtjev. Ericssonov vodeći položaj potvrđuje i službena objava preko 100 ugovora s operatorima širom svijeta u zadnjih 5 godina. Tako Ericsson, ne uključujući hosting, trenutačno upravlja mrežama s ukupnim brojem od preko 160 milijuna korisnika.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle