Search
Hrvatska
S MIPROm u društvo znanja 
MIPRO 2007

Ovogodišnji, jubilarni 30. međunarodni skup MIPRO održat će se od 21. do 25. svibnja u Kongresnom centru Grand hotela Adriatic i u hotelu Admiral u Opatiji. Skup je posvećen informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, elektronici i mikroelektronici, a njegov će se rad odvijati kroz devet znanstvenih i stručnih savjetovanja, kroz plenarne teme, seminare, pozvana predavanja, radionice, okrugle stolove, stručne prezentacije te izložbu ICT i elektroničke opreme i usluga. Dolazak je najavilo preko tisuću sudionika iz više od dvadeset zemalja širom svijeta. Visoki pokrovitelj skupa je Vlada RH, a tehnički pokrovitelj IEEE Region 8 i IEEE Croatia Section.

 

Ericsson Nikola Tesla je tradicionalni suorganizator i sponzor ovog složenog događanja regionalnog značaja, a među brojnim aktivnostima na MIPRO-u, u koje su aktivno uključeni i zaposlenici naše kompanije, posebnu pozornost skrećemo na:

  • okrugli stol "Značaj inovativnosti u unaprjeđenju hrvatskog gospodarstva", 23.05. od 17:00 do 19:00, kongresna dvorana Grand hotela Adriatic,
  • savjetovanje Telekomunikacije i informacije
    (
     radovi kompanijskih stručnjaka) od 23. do 25. 5. te na
  • svečano otvorenje s plenarnim temama, 23.5. od 10:30 do 13:00, kongresna dvorana, Grand hotela Adriatic.

Dodatne informacije potražite na http://www.mipro.hr te, tijekom MIPRO-a, na kompanijskom mjestu okupljanja u predvorju Grand hotela Adriatic u Opatiji.