Search
Hrvatska
ETK galerija: Izložba fotografija 
Izložba fotografija Ivice Badrova „Vrata prošlosti“

Izložbom fotografija „Vrata prošlosti“ Ivice Badrova, menadžera u Centru za istraživanje i razvoj Ericssona Nikole Tesle u Splitu, započinje praksa redovitih samostalnih izložbi ETK zaposlenika.

 

Navedenom inicijativom želi se pokazati da zaposlenici kompanije, stručnjaci u suvremenim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama, jednaku predanost, talentiranost i kreativnost uspješno iskazuju i u raznim umjetničkim izričajima.

 

Ivica Badrov, u svojstvu fotografa amatera, promatra svoju okolinu na jedan drugačiji način, sabire detalj u kadar, stvara harmoničan otisak i umjetničku fotografiju. Svaka od ovih fotografija odražava izuzetnu ljubav prema staroj, napuštenoj, dalmatinskoj kulturnoj baštini. Zanimaju ga površine zanimljivih tekstura. Posebno su mu privlačne u kombinaciji s bojom i tonom, što uočavamo u seriji fotografija na kojima su u kadru fragmenti starih vrata. Autor je odlučio sačuvati od zaborava neke momente prošlosti, gledatelje vratiti izvorištu i stvoriti odnos prepun poetike i nostalgije.

 

Izložba je otvorena od 29. rujna do 16. listopada 2009. godine.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Katalog