Search
Hrvatska
Business Communication Suite 
Ericsson i Telenor uvode mrežno orijentirane kolaboracijske usluge poslovnim sustavima

Ericsson i Telenor Sweden potpisali su prvi ugovor vezan uz Ericssonov Business Communication Suite (BCS). Ovim ugovorom, Ericsson će na temelju kolaboracijskih usluga unaprijediti multimedijska iskustva Telenorovim poslovnim korisnicima u Švedskoj. Ericsson će također biti odgovoran za proširenje, nadogradnju i sistemsku integraciju Telenorove IMS mreže.

 

Ericssonov Business Communication Suite je prva usluga ove vrste koja se temelji na IMS-u. Ovaj komunikacijski alat omogućuje mobilnu sjedinjenu komunikaciju poslovnim korisnicima i povećava efikasnost uz pomoć funkcionalnosti društvenog umrežavanja poput usluga prisutnosti, poručivanja, chata, video sadržaja, upravljanja dolaznim pozivima, razmjene datoteka i korporacijskog adresara. Može se koristiti za komunikaciju s kolegama kao i s poslovnim partnerima.

 

Prema ugovoru, Ericsson će biti vodeći integrator IMS sustava, uključujući usluge sistemske integracije. Ericssonova IMS temeljena multimedijska rješenja osigurat će nove usluge s dodanom vrijednošću Telenorovim kupcima, s glavnim naglaskom na mobilne aplikacije za poslovne korisnike. Isporuka i integracija BCS-a i proširene IMS temeljene mreže već je započela.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle