Search
Hrvatska
Nastup kompanije na 4. iSite korisničkoj konferenciji 
Intranet evolucija: iSite4U

Ovogodišnja četverodnevna iSite korisnička konferencija okupila je, unatoč krizi, oko 150 sudionika iz Hrvatske, a po prvi puta i goste-klijente iz inozemstva.

 

Sadašnji i budući korisnici jednog od vodećih alata za izgradnju i upravljanje web sadržajima na domaćem tržištu, imali su priliku sudjelovati na tri izdvojene radionice aktualne tematike te u paralelnim događanjima glavnog konferencijskog dana.
Između desetak kvalitetnih izlaganja posebno ističemo glavno predavanje Caroline Jarrett, konzultantice i istaknutog eksperta u sve važnijem području web upotrebljivosti („Web usability) te također vrlo posjećeno predavanje "iSite koji to nije" - na temu naprednih funkcionalnosti intraneta Ericssona Nikole Tesle.


Suradnjom djelatnika tvrtke Perpetuum mobile i iskusnih stručnjaka Ericssona Nikole Tesle, tijekom projekta transformacije kompanijskog intraneta, realizirano je posebno prilagođeno korisničko rješenje koje je zbog niza novosti nazvano iSite4U.
Strukturu i pregled on demand unaprjeđenja prezentirala je Mirjana Krajcar iz Perpetuuma, dok je „riječ korisnika“ i sublimirana iskustva u korištenju sustava prezentirao Daut Damarija, voditelj Web tima u Ericssonu Nikoli Tesli i jedan od istaknutih sudionika projekta. 

 

Posebnost konferencije bila je i najava Perpetuumove aktivnije podrške sve brojnijim korisnicima zainteresiranima za tzv. "Web 2.0" platforme, kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube, a zanimanje za izložene teme najbolje opisuje činjenica da je na samom kraju konferencije dvorana i nadalje bila puna, za razliku od sličnih događanja kada tijekom dana dolazi do značajnog osipanja.

 

Osim stručnosti i inventivnosti u izboru tema i prezentera, organizatori su pokazali i društvenu osjetljivost jer su umjesto uobičajenih poklona sudionicima donirali 5,000 kuna udruzi „Hrabro srce", za projekt „Dom daleko od doma“ u korist obitelji s teško bolesnom djecom.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle