Search
Hrvatska
Truck Roadshow 2009 
Najsuvremenija tehnološka dostignuća spremna za budućnost

Ericssonov prostor visoke tehnologije smješten u tijelo golemog kamiona posjetio je i Zagreb u sklopu svjetske turneje. U Ericssonu Nikoli Tesli se 13. i 14. listopada održava niz prezentacija namijenjenih najvažnijim kupcima i poslovnim partnerima. Long Term Evolution (LTE), 4. generacija mobilne tehnologije vrlo velike brzine prijenosa podataka, kao i druge trenutačno najrazvijenije tehnologije zastupljene su u demonstracijama.


Inovativne usluge nove generacije, uz najsuvremeniji mobilni širokopojasni pristup i najnoviju generaciju TV usluga samo su neke od tema koje se predstavljaju unutar Ericssonovog kamiona. Nove komunikacijske mogućnosti operatorima nude dugoročno planiranje usmjereno na buduće potrebe krajnjih korisnika. Ericsson je predstavio održiva rješenja i alternative koja nude veću efikasnost i smanjenje operativnih troškova, kao i nove mogućnosti uz nove prihode.


No, priča nije stala samo na odgovorima na trenutačne izazove, prezentacije su ponudile uvid i u to kako bi život mogao izgledati 2020 godine, uz Ericssonova rješenja spremna za buduće potrebe operatora i njihovih korisnika. Naime, Ericsson vrlo pomno prati i detaljno analizira potrebe krajnjih korisnika kroz brojna istraživanja u sklopu Ericsson Consumer & Enterprise Laba kako bi mogao ponuditi prava rješenja i poduprijeti operatore u njihovom održivom uspješnom poslovanju. Novi poslovni modeli, energetska učinkovitost i usluge budućnosti polučili su veliku pozornost okupljenih.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Više o događanju