Search
Hrvatska
Smanjeni troškovi 
Vodafone UK izabrao Ericsson za održavanje i operativnu podršku mreži

Vodafone UK i Ericsson objavili su sedmogodišnji ugovor vezan uz održavanje i rad 2G i 3G radio pristupnih mreža britanskog operatora. Ovim ugovorom dogovoren je i prelazak 350 zaposlenika u Ericsson planiran početkom svibnja.
 
Jeni Mundy, član poslovodstva Vodafone UK odgovoran za tehnologiju izjavio je: "Ovaj ugovor smatramo strateškim i dugoročnim odnosom koji će nam koristiti u operativnom i financijskom području, što će nam, tijekom vremena, omogućiti investiranje uštede u isporuku novih proizvoda i usluga našim kupcima. Ericsson je stručnjak u ovom području i odigrat će ključnu ulogu u zadržavanju visoke kvalitete naše mreže – što naši korisnici i očekuju."

 

Uz pomoć ekonomije razmjera, najkvalitetnijih alata, metoda i procesa te efikasnim dodjeljivanjem resursa, Ericssonove upravljane usluge podržavaju poslovne partnere poboljšavanjem mrežnih performansi i kvalitetom usluga prema krajnjem korisniku uz istovremenu uštedu u troškovima rada. Ericsson je lider u upravljanim uslugama s 15-godišnjim iskustvom, a u Velikoj Britaniji je s fiksnim i mobilnim operatorima potpisao mnoge ugovore u ovom području.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle