Search
Hrvatska
Nova usluga namijenjena poslovnim sustavima 
DT odabrao Ericssonovo rješenje za poslovne sustave
  • Poslovnim sustavima omogućene govorne usluge, mobilnost, suradnja i konferencijske aplikacije za “pametne” telefone, osobna računala i IP telefone pridružene stolnim računalima
  • Usluga Deutsche Telekoma, DeutschlandLAN, koristi Ericssonov Business Communication Suite

 

Deutsche Telekom je ponudio novu konvergentnu uslugu za poslovne korisnike u Njemačkoj, pod nazivom DeutschlandLAN, temeljenu na Ericssonovom Business Communication Suite-u (BCS).

 

Ericssonovo rješenje nudi IP telefoniju, mobilnost, suradnju i multimedijske konferencijske aplikacije za „pametne“ telefone, osobna računala i IP telefone pridružene stolnim računalima.


Korisnik je u svakom trenutku dio kompanijske mreže i ima prikladan pristup svim komunikacijskim alatima. Tako i na poslovnom putu može putem „pametnog“ telefona ili prijenosnog računala koristiti sve potrebne funkcionalnosti kao i u uredu. BCS omogućuje trenutačnu timsku komunikaciju u virtualnim sobama za sastanke uz pomoć funkcije video konferencije i dijeljenja dokumenata ili prezentacija. Ovo nudi dinamičnu suradnju unutar kompanije, kao i interakciju s ljudima koji se nalaze izvan kompanije. Deutsche Telekom planira ovu uslugu staviti u komercijalni rad u travnju 2010. godine.

 

Ericssonov Business Communication Suite u potpunosti je usklađen sa zahtjevima 3GPP IMS. Može ga koristiti do 250,000 korisnika, a po potrebi je i proširiv. Temeljen na otvorenim standardima i povezan s drugim mogućnostima operatorove mreže, BCS operatorima nudi dobar temelj za ponudu cijelog niza usluga u segmentu poslovnih korisnika.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle