Search
Hrvatska
Priznanje 
Ericssonu Nikoli Tesli priznanje za potporu učeničkom i studentskom standardu

Akademskom donatorskom večerom, održanom 17. siječnja  u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj,  organizatori skupa Sveučilište u Zagrebu i Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu započeli su niz aktivnosti s ciljem promicanja programa potpore učeničkom i studentskom standardu u Republici Hrvatskoj. Visoki pokrovitelj i gost događanja bio je predsjednik RH prof. dr. sc. Ivo Josipović, a supokroviteljica predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, dipl. iur.

 

Brojnim visokim gostima, predstavnicima javnog života te znanstvene i gospodarske zajednice prezentirani su kvalitetne projekti i radovi studenata zagrebačkih sveučilišta sa željom prikupljanja donacija za potporu novoj generaciji stipendista.

 

Tom su prigodom kompanijama – dosadašnjim donatorima Zaklade dodijeljena priznanja za izniman doprinos promicanju učeničkog i studentskog standarda u Republici Hrvatskoj, među kojima je i kompanija Ericsson Nikola Tesla. Ministar znanosti, obazovanja i sporta RH dr. sc. Radovan Fuchs uručio je vrijedno priznanje mr. sc. Gordani Kovačević, predsjednici kompanije.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle