Search
Hrvatska
"Komunikacije" 
ISSN 1334-0441
Izdanje 2008.
Informacijska i komunikacijska tehnologija (ICT - Information and Communication Technologies).temelj je ekonomije i društva 21. stoljeća, a nalazi primjenu u svakoj grani gospodarstva, u svim područjima znanosti te u državnim institucijama i društvu uopće.

Portfelj nam osigurava budućnost - Ericsson Nikola Tesla, djelujući u okrilju korporacije s ugledom globalnoga tehnološkoga lidera, svojom ponudom prati kretanja na tržištu i zajedno sa svojim kupcima i poslovnim partnerima kreira zajedničku budućnost.

Tajna našeg uspjeha:strateško promišljanje i sposobnost motiviranja

Konvergencija u telekomunikacijama ima više značenja koja polaze od zajedničkog uporišta - činjenice da konvergencija pomiče granice u
poslovanju.

Poštujući korporativne vrijednosti – profesionalnost, ustrajnost i poštovanje – Ericsson Nikola Tesla se uspješno nosi s izazovima suvremenoga tržišta informacijskih i komunikacijskih tehnologija. U ukupnosti značenja koje ove vrijednosti podrazumijevaju posebno mjesto ima zadovoljstvo naših kupaca.

Ericssonova rješenja i usluge za komuniciranje u pokretu pridonose višem životnom standardu i većoj produktivnosti u radu.

Pred vama je prvi ovogodišnji broj glasila naše kompanije „Komunikacije“ u novom ruhu. Iako „Komunikacije“ imaju respektabilan 43-godišnji staž, ovim značajnim odmakom u koncepcijskom i  dizajnerskom smislu, zapravo, počinju svoj novi komunikacijski život u pomlađenom izdanju. Tema ovoga broja je  "Naš put – inovativnost i znanje".