Search
Hrvatska
Zaštita okoliša 
Brigom o okolišu osiguravamo potrebe i očekivanja sadašnjih i budućih naraštaja

Sve kompanijske aktivnosti usklađene su s međunarodnim standardima te nacionalnim zakonskim odredbama vezanim uz zaštitu okoliša. Proizvodi i rješenja koja nastaju kao rezultat rada stručnjaka Ericssona Nikole Tesle ili korporacije Ericsson nisu štetni za okoliš, štede energiju, unaprjeđuju poslovanje kompanije i život ljudi koji ih koriste.

 

Kompanija posjeduje Politiku upravljanja okolišem i Certifikat za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001. Ujedno dajemo svoj puni doprinos kroz aktivnu participaciju u različitim inicijativama usmjerenim na zaštitu okoliša. Uz aktivno sudjelovanje naših stručnjaka u procesu usklađivanja hrvatskih propisa s europskim, provodi se stalna izobrazba, razvija svijest i povećava motiviranost zaposlenika za unaprjeđenje stanja zaštite okoliša.

 

Kompanija sustavno radi na optimiziranju i smanjenju potrošnje svih vrsta energenata (vode, struje i pare).

 

S obzirom na djelatnost i područje rada kompanija nema problema sa zagađenjem okoliša. Upravo bavljenje visokim tehnologijama i liderstvo u razvojno istraživačkom poslu i informacijsko komunikacijskim tehnologijama bilo je glavni motiv za korištenje e-aplikacija u poslovnom procesu. Time ne samo da promoviramo tehnologiju, što je svakako potrebno kao preduvjet konkurentnosti svih drugih gospodarskih sektora i subjekata, nego znatno unaprjeđujemo i ubrzavamo poslovne procese, štedimo resurse, vrijeme i novac.